top of page

Route

Wij starten onze trainingen in het Beatrixpark, bij de fietsenstalling van het PGA-huis van Salwega Scouting. Het Beatrixpark ligt op 14 min wandelen van Station Utrecht Lunetten.

 

Lunetten heeft goede fietsverbindingen met bijvoorbeeld Hoograven (5 min), Utrecht centrum (10 min), Utrecht Science Park/ de Uithof (14 min), Houten en Bunnik (19 min).

 

Ben je met de auto? In het Beatrixpark is het parkeren langs de weg of in de berm niet toegestaan en kan door de gemeente worden beboet. Opties voor parkeren: P+R Station Utrecht Lunetten, de Impalastraat (Bokkenbuurt) of de Lemelerberg en Vlieland (Lunetten). Gratis parkeren is ook mogelijk op het terrein van Fort Lunet IV, mocht je je training willen combineren met een drankje.

Oude Liesbosweg 76

3524 SB Utrecht

Salwega scouting trainigen de Lopers van Lunetten

Contact

De Lopers van Lunetten onderzoekt graag samenwerkingsmogelijkheden met personen, bedrijven en andere organisaties die vanuit hun eigen maatschappelijke doelstellingen een bijdrage aan onze doelen willen leveren. Wij staan ook open voor zakelijke en particuliere giften.  

Wij kunnen communicatie-materiaal (poster, flyers) leveren om de Lopers van Lunetten onder uw doelgroep bekend te maken.  

Neem voor meer informatie contact met ons op via het Contactformulier.

Contactformulier

Logo lopen de Lopers van Lunetten

Beatrixpark, Utrecht

93027559

KvK 

bottom of page