top of page

Worden dit binnenkort jouw 

'voetjes van de vloer'?

Onze trainingen zijn voor iedereen met of zonder mentale klachten.

Ben je vaak angstig of somber of zit je in een dip, waardoor het moeilijk is om actief te zijn? Ervaar je veel stress, of ben je herstellende van burn-out of andere ziekte? 

Deze klachten zijn niet buitengewoon:

zo krijgt 1 op de 4 Nederlanders in zijn leven een angst- of een stemmingsstoornis. Misschien ben jij dit dus zelf wel, of ken je een familielid of vriend die hier mee te maken heeft (gehad). Of niet...

Het ervaren van psychische klachten is soms moeilijk bespreekbaar.

 

Wij bij de Lopers van Lunetten willen sport en bewegen toegankelijk maken voor iedereen. Zit jij lekker in je vel óf juist niet, kom buiten-gewoon bewegen! Een goede conditie is niet vereist, daar werken we juist samen aan. 

Worden dit binnenkort jouw voetjes van de vloer?

IMG_0104_edited_edited_edited.png
Active walk & Start to Run

Deze groep past bij jou als je herstellende bent van een blessure, ziekte, bevalling, gewrichtsklachten hebt of om een andere reden weinig beweegt. De Active walk & Start to Run groep is heel geschikt om een goede basisconditie op te bouwen en te onderhouden.

 

Dit is Active walk & Start to Run

Runner Ups

Deze groep is voor iedereen die blokjes van (ten minste) 1 à 2 minuten hardlopen al goed volhoudt. Het kan een passend vervolg zijn op Active Walk & Start to Run. In de Runner Ups kan je toewerken naar een half uur aaneengesloten hardlopen. Dit bouwen we rustig op, zodat je lichaam aan de belasting kan wennen.

 

Dit ga je doen bij de Runner Ups

Fort Lunet IV horeca in het Beatrixpark
 Drankje bij horeca in het Beatrixpark

Dorst gekregen of trek in een kopje koffie? Wij starten en eindigen de trainingen vlakbij Fort Lunet IV, een pareltje midden in het Beatrixpark.

In het park is ook een kraantje aanwezig met fris drinkwater.  

bottom of page